Humbje për skenën, ndahet nga jeta Dhimitra Plasari

Ndahet nga jeta Dhimitra Plasari, aktorja e teatrit të Korçës dhe e filmave të kinostudios “Shqipëria Sot”.

Plasari u bë e njohur në filmat, si “Dimri i fundit”, “Streha e re” “Vajzat me kordele të kuqe”, Përballimi” etj

Dhimitra Plasari do të mbahet mend për rolet e saj përkrah emrave të njohur të kinematografisë shqiptare si Pandi Raidhi, Dhorkë Orgocka, Jani Riza, Sandër Prosi, Stavri Shkurti etj.

Ndërsa do të mbahen mend batutat e saj tek filmi “Përballimi”.

“Për të ftuar nuk na ftuan dhe bënë gabim këta shokët, po ne erdhëm vetë, jemi gjysma e fshatit ne Tare…

Apo: Ti vjen e na bën qyfyre atëherë kur nuk ta kemi ngenë.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU