Çmimet e biletave të avionit/ Lexoni këtë tabelë dhe trondituni

Më poshtë po botojmë të plotë njërën nga dhjetra listat e ofertave që kompanitë e udhëtimit në Tiranë u propozojnë udhëtarëve. Nuk po e japim emrin e kompanisë për të evituar që lajmi t’i ngjajë një reklame të rëndomtë. Gjithsesi shihni sesa ndryshojnë çmimet e destinacioneve europiane, kur avioni niset nga Shkupi, me versionin tjetër, kur ai niset nga Tirana.

Këto orë qeveria më në fund hoqi monopolin e koncesionit të Rinasit mbi fluturimet civile, duke vënë në vend me vonesë një padrejtësi historike. Që të kuptoni se çfarë situate ka krijuar ky monopol (të paktën një pjesë të madhe të vetë situatës absurde), lexoni tabelën e mëposhtme dhe mundohuni të ruani qetësinë (nëse mundeni)! Kur thuhet pastaj se jemi qytetarë të dorës së dytë…

Nisjet nga Tirana

Tirane Milano 129.99€
Tirane Venecia 129.99€
Tirane Pisa 139.99€
Tirane Bologna 139.99€
Tirane Genova 139.99€
Tirane Rome 149.99€
Tirane Ancona 169 .99€
Tirane Verona 169.99€

Nisjet Nga Shkupi
Shkup Paris 46.99 €
Shkup Stocholm 46.99 €
Shkup Malmo 63.99€
Shkup Gothenburg 84.99€
Bejeni Share per te informuar dhe miqte tuaj te dashur !!!
Shkup Basel 73.99€
Shkup Brussel 46.99€
Shkup Keln 46.99€
Shkup Dortmund 51.99€
Shkup Eindhoven 51.99€
Shkup Frankfurt 46.99€
Shkup London 73.99€
Shkup Munich 51.99€
✈ Shkup ✈ Bergamo 46.99 €
✈ Shkup ✈ Venezia 46.99€
🌹Shkup ✈ Barcelone 55 € (Duke filluar nga 30 Qershori)
🍀Shkup ✈ Friedrichshafen 40 € (Duke filluar nga 29 Qershori)
🌸Shkup ✈ Hamburg 46 € (Duke filluar nga 1 Korriku)
🍃Shkup ✈ Nuremberg 40 € (Duke filluar nga 1 Korriku)
☀Shkup ✈ Oslo 55 € (Duke filluar nga 29 Qershori)

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU