FOTO/ Ky është personi që solli makinën e parë në Shqipëri në vitin 1913

A e dini se makina e parë e blerë nga një shqiptar ishte e tipit FIAT dhe u ble nga një shqiptar i quajtur F. Sulioti.

Ishte viti 1913, kur shqiptari nga Çamëria u bë pronari i parë i  këtij automjeti në Shqipëri.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU