Zgjoheh i tmerruar nga ëndrrat? Mëso shpjegimin

Dikush të ndjek në ëndërr dhe zgjohehi i tmerruar? Mëso shpjegimin si më poshtë:

Kjo është ëndërr e zakonshme ankthi.

Fillimisht duhet të mbani mend kush ose çka është duke ju ndjekur dhe kështu do ta kuptoni më mirë se për çfarë brengoseni.

Gjithashtu konsiderojeni distancën mes teje dhe asaj se çfarë është duke ju ndjekur.

Nëse ndjekësi është afër atëherë jeni duke u ndjerë të tronditur nga ndonjë situatë, ndërkaq nëse ndjekësi është në distancë të largët kjo sugjeron se do t’i mposhtni me lehtësi problemet aktuale.

/b.d

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU