(VIDEO) “Shqiponjat”, kontroll të befasishëm dhëndrrit me Porsche

Punonjësit kanë ushtruar kontrolle dhe u kanë kërkuar dokumentacionet përkatëse shoferëve që drejtonin makinat me dasmorë. Gjendje kaosi është krijuar për minuta me radhë; trafiku i bllokuar, bori që bien pa pushim dhe njerëz që pyesin se çfarë ka ndodhur, shihet në videon e publikuar nga “Newsbomb”. Sipas informacioneve, nuk është gjetur asgjë e dyshimtë dhe më pas dasmorët janë lënë të lirë në festimet e tyre të së dielës.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU