VIDEO/ Mundohet të bëjë si “Tarzani”… por tentativa nuk shkon mirë

Një grua në Shtetet e Bashkuara, ka dashur të kalojë në pjesën tjetër të lumit, duke lëvizur nëpër një trung të anuar të pemës.

Nuk dihet identiteti i viktimës që është kapur për pemë, druri i së cilës është plasaritur dhe ndarë në mes. Për pasojë, ajo ka rënë në ujë duke e marrë me vete edhe një burrë që ishte në afërsi. Mësohet se trungu ka qenë shumë i vjetër dhe i thatë, ndërsa për një shembje të tillë ka ndihmuar shumë edhe pesha që kishte gruaja. /Telegrafi/a.k

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU