Tabela/Ja si ndryshojnë pagat e drejtorëve të shkollave, mësuesve dhe edukatoreve!

FOTO ILUSTRUESE

Në Fletoren Zyrtare është publikuar vendimi që përcakton se sa do të jetë niveli i rritjes së pagave për drejtorët e shkollave dhe mësuesit. Referuar tabelave të detajuara, rritja për secilën kategori varion nga 5-20%.

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU