Sokol Balla sjell “Real Story” në botën e portaleve, lind realstory.al

Gazetari Sokol Balla ka lançuar sot për publikun iniciativën më të re mediatike.

Bëhet fjalë për portalin RealStory.al, emër ky i bazuar në emisionin e njohur politik që Balla drejton në Vizion Plus.

RealStory.al pritet të ketë fokus mbi politikën dhe aktualitetin. Ai hyn në garën e medias online duke rimarrë një ndër markat kryesore të debatit politik televiziv.

I urojmë kolegut Balla dhe stafit të tij, suksese në këtë rrugëtim.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU