Si sot, më 6 maj, lindi Roberpier

Si sot, më 6 maj por në vitin 1758, lindi një nga udhëheqësit e Revolucionit Francez, Maximilien Robespierre, kreu i jakobinëve dhe pionier i terrorit revolucionar. (b.an)

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU