Si i keni gishtat e këmbës…? (forma e tyre tregon për personalitetin tuaj)

Forma e gishtave të këmbëve tregon më shumë se çfarë ju mendoni për veten dhe personalitetin tuaj. Më poshtë po ju tregojmë më tepër rreth formës së këmbës dhe çfarë tregon.

“Këmba egjiptiane”

Të gjitha gishtat janë në një linjë dhe secili prej tyre është më i vogël se gishti paraardhës. Kjo lloj këmbe është tipike për njerëzit e fshehtë, të vetmuar dhe që kanë lëkundje humori.

“Këmba romake”

Kjo është forma më e përhapur e këmbës. Njerëzit më këtë formë janë përgjithësisht të shoqërueshëm dhe miqësore.

“Këmba e fshatarëve”

Në këtë formë, të gjithë gishtërinjtë janë në të njëjtën madhësi.  Njerëzit me këmbë të tilla janë të qetë, të arsyeshëm dhe praktikë. Këta lloj njerëzish i mbajnë gjithmonë premtimet.

“Këmba greke”

Gishti i dytë është më i gjatë se të tjerët. Njerëzit më këtë formë gishtërinjsh janë artistikë, emocional dhe të pritur për të qenë lider.

“Gishtat e ngjitur”

Nëse dy gishtat tuaj të fundit janë të ngjitur, atëherë ju jeni një njeri i qetë, i matur dhe i paparashikueshëm.

“Gisht shumë i vogël”

Njerëzit që kanë gishtin e fundit shumë të vogël, janë tipa që preferojnë të sfidojnë opinionin publik dhe duan t’i bëjnë gjërat në mënyrën e tyre./shqip/a.k

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU