Shpikja e amerikanit: Fenerët e makinave shkëlqejnë me pastë dhëmbësh (Video)

Me kalimin e kohës dritat e makinave fillojnë të zbehen dhe vishen, sa prej kushteve atmosferike edhe prej ndotjes që kërkon një pastrim specifik. Kjo gjë shkakton vështirësi në shikimin e shoferit, ndaj ka nevojë për një pastrim të thelluar.

Në Youtube po qarkullon një video e një mekaniku amerikan me emrin Chris Fix, i cili tregon me pamje, se si mund të pastrohen dritat e automjetit. Gjithçka që ju duhet është një pastë dhëmbësh. Për të mësuar se si duhet të veproni në mënyrë më të detajuar, hidhini një sy videos bashkëngjitur. / noa

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU