Sa kohë mund të rrijë një mashkull pa kryer marrëdhënie? Ja çfarë thonë mjekët

Pyetja që të i mundon femrat është: “Sa kohë mund të rrijë një mashkull pa kryer marrëdhënie?”. Mjekët shprehen se një burrë mund të qëndrojë pa kryer marrëdhënie deri në 6 javë. Por kjo ndodh në se ai ka angazhime të shumta ditore.

E në se kalojnë 6 javë pa marrëdhënie ata do të bëhen nervozë, do të kenë luajtje të tensionit, mungesë oreksi, pagjumësi. Por lista është më e gjatë se kaq sepse mund të kenë edhe ndjenja kontradiktore për persona të caktuar si dhe fantazi të shfrenuara për persona që nuk i kanë asgjë. Një këshillë që japin mjekët është se në se kalon shumë kohë dhe nuk gjeni partnere mund të vetë kënaqni veten.

ma.me

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU