Rrëfehet Agron Llakaj: Ja ‘sëmundja’ nga e cila vuaj…

I ftuar i radhës në emisionin “Thumb” ka qenë aktori i njohur i humorit Agron Llakaj, i cili ka rrëfyer edhe një sekret nga jeta e tij.

Kur bëhet fjalë për punën, Agroni thotë se nuk fal njeri, madje shton se ka një problem shumë të madh siç është mos korrektësia.

Ai madje ka arritur deri aty se ka pushuar nga puna shumë njerëz që nuk respektojnë orarin dhe shton se kjo është kthyer gati si një sëmundje për të.

“Unë jam i sëmurë për zbatimin e orarit. Madje kam larguar nga puna persona që nuk kanë qenë korrektë me orarin”-ka thënë ai.

Ndoshta kjo ndodh me aktorin për shkak të angazhimeve të shumta që ka.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU