Renditja, 20 kompanitë ajrore më të sigurta për të udhëtuar

Siti Airline Ratings ka publikuar renditjen e njëzet kompanive më të sigurta për të udhëtuar. Për të tretin vit radhazi, në vendin e parë qëndron kompania australiane Qantas, e cila ka lënë pas konkurrentët, midis tyre edhe emra të rëndësishëm si Ethiad, Emirates e Lufthansa. “20 kompanitë që hyjnë në renditjen tonë janë pararojë për sa i përket novacionit në siguri, ekselencës operative dhe futjes së avionëve të rinj”, shpjegon Geoffrey Thomas, editor i Airline Ratings. “Nuk ka asnjë dyshim që Qantas mbetet më e mira”.

Ja kompanitë në Top 20:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

 

 

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU