Realizimi i detyrave, Qeveria raporton para Gramoz Ruçit

Kreu i Kuvendit, Gramoz Ruçi, ka thirrur mbledhjen me drejtuesit e qeverisë. Në këtë mbledhje do të shqyrtohet realizimi i detyrave të qeverisë.

Në takim do të jetë e pranishme edhe kryeprokuroja e Përgjithshme, Arta Marku.

“Kryetari i Kuvendit, z. Gramoz Ruçi, thërret mbledhjen me drejtuesit e qeverisë dhe të institucioneve të pavarura “Ndjekja e Zbatimit të Mekanizimit Ndërinstitucional Kuvend-Qeveri-Institucione të Pavarura.”Në mbledhje do të shqyrtohen realizimi i detyrave të Qeverisë dhe institucioneve” – shkruhet në njoftim.

/b.d

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU