Rama mes të rinjve lexon Kadaren në ditën ndërkombëtare të librit

Në ditën ndërkombëtare të librit, kryeministri Edi Rama ka marrë pjesë në një aktivitet ku ishin të pranishëm shumë të rinj, të quajtur ‘Maratona e Librit’.

I ulur mes të rinjve, kreu i qeverisë ka marrë në dorë librin e shkrimtarit Ismail Kadare të titulluar “Mëngjeset në kafe Rostand”

Kadare me librin “Mëngjeset në kafe Rostand” rrëfen mbi eksperiencat e tij në Paris por nuk e mënjanon historinë dhe kulturën shekullore shqiptare, duke trajtuar aspektet e jetës politike dhe asaj shoqërore.

g.kosovari

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU