Përveç Vlorës, pritet të ndërtohet edhe një aeroport turistik në Sarandë

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Damian Gjiknuri tha se aeroporti i Vlorës nuk do të jetë i vetmi, teksa ka edhe të tjerë që janë në studim, si ai i Kukësit, apo aeroporti turistik i Sarandës.

“Po punohet intensivisht dhe për krijimin e akseseve të tjera, si të aeroportit të Kukësit, por njëkohësisht dhe studimin e fizibilitetit për aeroportin e Sarandës, një aeroport turistik që do i shërbejë pjesës së jugut të vendit dhe Sarandës, një zonë që ka intensitet të lartë turizmi. Ajo çka e kemi thënë po e bëjmë realitet dhe kemi të bëjmë me një Rilindje të vërtetë të gjithë infrastrukturës së udhëtimit ajror për Shqipërinë”, tha Gjiknuri.

a.ç

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU