Parlamenti tempull?! Çfarë shakaje që të bën t’ja plasësh gazit

Nga Artan Fuga/

Parlamenti – tempulli i demokracise?

Cfare shakaje e hidhur qe te ben t’ja plasesh gazit!

Tempull?

Lokal ku perendite politeiste grinden me njeri tjetrin?
Vend i shenjte ku shkojne per tu lutur besimtaret qytetare – qyqare me koke ulur duke kerkuar nje Zoti qe t’i meshiroje?
Vend me klerike – deputete qe u vjen legjitimi nga drejtesia hyjnore e nje Zoti qe vetem ata e dine ku ndodhet?

Nje Zot qe ne ate tempull nuk ekziston? Ku eshte?

O tempull!

Ku e ke shenjterine tende qe te vime ne qyqaret per tu lutur!

Shenjteri fuqiplote dhe e pakritikueshme.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU