Paralajmërimi i udhëtarit të kohës: Do të ketë përmbytje, metropoli amerikan do ta pësojë keq

Një udhëtues në kohë, i ashtuquajtur SO, i cili është krahasuar me Michael Jackson, ka paralajmëruar se një qytet amerikan do të zhduket si pasojë e një përmbytjeje të madhe në të ardhmen.

Burri, i cili shkoi me emrin Kasper, foli hapur për katastrofën natyrore shkatërruese që do të shkundë Los Angles në vitin 2063. Kashper, i cili tha se ishte nga viti 2075, foli për kanalin YouTube ApexTV komplot, duke thënë se ai ishte dërguar në një mision në kohën tonë.

Duke veshur një xhaketë elektrike të kuqe dhe me doreza të zezë dhe të bardhë, Kasper u krahasua me yllin e pop-it të vonë, ndërsa ai po dilte për të ardhmen.

“Gjëra shokuese do të ndodhin në të ardhmen. Unë do të ndaj me ju një nga gjërat më tronditëse që do të keni dëgjuar ndonjëherë më parë. Ju do të jenitë tronditur në informacionin që unë do t’ju jap . Los Angeles do të përfshihet nga katastrofa natyrore dhe do të zhduket”. i.h

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU