Njihuni me 2 shenjat e Horoskopit, që nuk dinë të shprehin dashurinë

Sipas astrologjisë njerëzit që i përkasin shenjave të horoskopit:

Bricjap dhe Ujor, nuk dinë ta shprehin dashurinë.

Ku qëndrojnë arsyet? Lexojini më poshtë:

Bricjapi: Bricjapët refuzojnë të tregojnë ndjenjat e tyre, kështu që nëse munden do të tregohen indiferent ne cdo situate te jetës. Ata besojnë se të paturit e imazhit të duhur është çelësi për të qenë të suksesshëm. Priren të mendojnë se të qenit shumë sentimentalë ose duke menduar shumë rreth të kaluarës mund të bëj që të duken të dobët dhe të dëmtojnë mënyrën se si paraqien të njerëzit e tjerë. Disa Bricjapë mund dhe të përdorin njerëzit e tjerë në avantazhin e tyre, edhe nëse kjo ka një efekt negativ në personin tjetër.

Ujori: Ujorëve i pëlqen të mbajnë ndjenjat e tyre nën kontroll dhe do të dëshironin që dhe të tjerët ta bënin këtë gjë. Ata as nuk e marrin mundimin të ndihmojnë dikë që ka probleme emocionale kështu që ato nuk janë personat e duhur për të patur një mbështetje në raste të tilla. Ujori është një nga shenjat më të ftohta dhe nuk arrin kurrë të fali. Nëse ju keni bërë një gabim atëherë ky është problemi juaj ata thjesht nuk ju flasin asnjëherë.

/b.d

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU