Një Yury Gagarin gjigand në mes të liqenit të ngrirë në Rusi (VIDEO)

Dy rusë, entuziastë të hapësirës, kanë krijuar një portret në akullin që kishte ngrirë një liqen në Pskov, në veri të Rusisë. Fytyra është ajo e austronautit të famshëm rus Juri Gagarin dhe është një portret me përmasa 500 me 500 metër.

Gagarin ka qenë austronauti i parë që ka dalë në hapësirë, në vitin 1961, para 55 viteve.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU