Në Durrës lind një foshnjë pa gjuhë, mjekët mbeten pa fjalë

Anomalitë në lindjen e foshnjave janë nga më të ndryshmet dhe më të shumtat, por ajo që ka pësuar një foshnjë në qytetin e Durrësit, me sa duket është një rast i rrallë në Shqipëri.

Një foshnje ka lindur me gjuhë të pa zhvilluar në maternitetin e Durrësit, ndërsa mjekët thonë se ky është rasti i parë dhe nuk kanë eksperiencë se si veprohet.

Duke qenë se ky është rasti i parë i regjistruar, bluzat e bardha në këtë spital ishin të papërgatitur për t’i dhënë përgjigje një anomalie të tillë.

BW/d.i.

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU