Lezhë, nusja ndërpret ndeshjen e futbollit, e merr helikopteri në stadium (VIDEO)

Marrja e nuses me helikopter në Shqipëri nuk përbën më çudi, por ditën e sotme ky helikopter duhej të ulej në fushë, kështu që është ndërprerë një ndeshje e të rinjve.

Pranë Jetaoshqef, ka ardhur videoja e momentit të uljes së helikopterit dhe menjëherë më pas për të marrë nusen dhe dhëndrin vjen një makina.  Pasi nusja është larguar dhe helikopteri është ngritur ka rinisur edhe një herë ndeshja e ndërprerë në mes e të rinjve në Lezhë

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU