Lepa Brena, si ka ndryshuar këngëtarja e famshme

Fahreta Živojinoviq e njohur si Lepa Brena dikur ishte shumë e njohur si këngëtare në ssh-Jugosllavi.

Atë e ka takuar së fundmi edhe shqiptarja nga Tirana Brikena Salaj, e cila në bazë të postimeve të saj njihet për një formim multikulturor dhe kosmopolitan. Salaj nuk ka shkruar se ku e ka takuar.

lepaNë fotografi Lepa Brena është në krah të djathtë.

brena 002

 

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU