Legjenda Schumacher braktiset nga të gjithë, miqtë që dikur u solli miliona euro i kthejnë shpinën

Problemet shëndetësore po i largojnë edhe miqtë e dikurshëm lejgndës Michael Schumacher.

Madje ai po braktiset edhe nga kompanitë që dikur u sillte miliona euro fitime me imazhin e tij.

Dy kompani të tjera në listën e sponsorizuesve kanë braktisur Schumin.

“Maquina do Esporte” është kompania e fundit që i ka thënë JO bashkëpunimit me Schumacher. “Deutsche Vermongensberatung” është kompania e vetme që po e mbështet Schumin në gjendjen e tij shëndetësore dhe po ashtu po e përkrah financiarisht djalin e tij në karrierën që po e bën në garat e shpejtësisë.

Raportohet se familja Schumacher ka filluar të futet në krizë financiare pas shpenzimeve të mëdha që ka patur dhe ka në fazën e shërimit./a.m.

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU