Kujtimet/Fadil Hoxha nuk i dha bursë Bekim Fehmiut prej të atit

Njëri nga aktorët më të njohur shqiptar, Bekim Fehmiu, në pjesën e dytë të librit “Shkëlqim dhe tmerr”, tashmë të përkthyer në gjuhën shqipe e që tashmë mund ta gjeni në pikat e “Rilindjes”, ka rrëfyer edhe për një takim të hidhur  me ish-udhëheqësin kosovar të Kosovës komuniste. Hoxha i kishte thënë që bursa për studime i ishte ndalur për shkak se babai i tij ishte nacionalist.

12988153-1086015668138021-158617400-n_1460368567-9131126

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU