KPK shkarkon Besa Nikëhasanin, prokurorja e përlotur: O zot, jam përballur me kriminelët por…

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka vendosur shkarkimin nga detyra të prokurores së Apelit Shkodër Besa Nikëhasani. Pas verifikimeve të kryera, KPK ka arritur në konkluzionin se prokurorja nuk ka vërtetuar burime të ligjshme të pasurisë së vënë prej saj. Vendimi u pasua me duartrokitje dhe buzëqeshje ironike të prokurores. “O zot, vettingu që kërkova”, … Continue reading KPK shkarkon Besa Nikëhasanin, prokurorja e përlotur: O zot, jam përballur me kriminelët por…