ISIS kërcënon me bomba tre qytete të mëdha (VIDEO)

    ISIS ka publikuar një video në të cilën kërcënohen me sulme Washingtoni, New Yorku dhe Moska. Video është publikuar vetëm pak orë pasi Britania votoi për të bombarduar ISIS’in në Siri.

    Një nga personat në video thotë se “hakmarrja ka filluar dhe se sulmet do të vazhdojnë në Washington, pastaj në New York e më vonë në Moskë”.

    “Nuk do të ketë më siguri në botë nga armët, plumbat dhe eskplosivet tona”, thotë ai.

    S'KA KOMENTE

    PËRGJIGJU