Grupi i Shullazit ankohet për gjyqtaren Dollani, shkresa drejt ONM-së dhe KPK-së

Grupi i Shullazit ankohet në ONM dhe KPK për gjyqtaren Dollani. Për ankimimin grupi i Shullazit i drejtohet dhe KLGJ.

Sipas tyre, Saida Dollani ka kryer shkelje ligjore ndaj kërkesa të tyre dhe kanë kërkuar të kryen veprimet ligjore për shkeljet.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU