Gjermani, parlamenti miraton veprimet ushtarake kundër ISIS

    Dhoma e Ulët e Parlamentit gjerman miratoi sot pjesëmarrjen e deri 1200 trupave në operacionet ndërkombëtare kundër xhihadistëve të grupit të Shtetit Islamik në Siri dhe Irak.

    Nga 598 deputetë të pranishëm në Parlament, 445 votuan pro dhe 146 kundër, ndërsa shtatë abstenuan, një rezultat i pritshëm.

    S'KA KOMENTE

    PËRGJIGJU