“From Russia with love”, Miss-i sfidon të ftohtin

12 muaj plot adrelinë ato të propozuar nga fotografi Enrico Ricciardi në kalendarin e ri 2019, ‘From Russia with love’, e inspiruar nga universi 007 dhe nga filmi i dytë i legjendës së sagës së agjentit më të njohur në botë.

Plot adrenalinë njësoj si aventurat e agjentit të famshëm, por plot forma njësoj si ato të ikonikes së tij Bond Girls… Protagoniste e këtyre fotove të mrekullueshme dhe sensuale është Valentina Kolesnikova, Miss Rusia Earth 2018.

Atmosfera dhe veshjet e skenës së këtij kalendari janë shumë të njohura nga të gjithë të apasionuarit e kinemasë.

Ai, fotografi i divave, i ka bashkangjitur fotove elegancën që e karakterizon, duke personalizuar çdo foto dhe duke dhuruar 12 imazhe që s’duhet t’i humbni dhe t’i shijoni për të gjithë 2019. (BW)

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU