FOTOT/ Kishte 16 vite që hante flokët e saj… mjekët i nxjerrin nga stomaku 1 kg lesh

Një studente nga India vetëm 16 vjeçe, e cila vuante nga sindroma e rrallë e Rapunzelit kishte disa vite që shkulte flokët e saj dhe i kapërdinte.634303__b1xtwv55be

Por gjendja e saj ka ardhur duke u përkeqësuar derisa i është dashur patjetër të operohet. Mjekët e saj të habitur kanë lajmëruar që nga stomaku i saj kanë nxjerrë 1 kg lesh.

Pasi i bënë skanerin, mjekët vunë duart në kokë kur panë atë top të madh me flokë në stomakun e saj, ndaj e futën menjëherë në operacion.634303__bjejuv59rl

Vajza u diagnostikua se vuante nga trichotillomania, një gjendje ku njerëzit shkulin flokët e tyre dhe trichophagia, ku njerëzit i hanë, i kapërdijnë flokët.

634303__hjgrvnq9sg

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU