FOTOT/ ‘Bodyguard-i’ i Monikës, sekretar politik i LSI, sot në protestë i maskuar si ‘student’

Sot Ministrja e Arsimit njoftoi dy vendime te rendesishme. E para, anullimin e vendimit te Keshillit te Ministrave per tarifen shtese per provimet e mbarura. E dyta, ngritjen e grupit te punes me perfaqesues te keshillave studentore dhe universiteteve per te diskutuar te gjitha kerkesat e paraqitura nga studentet.

Mirëpo, pavarsisht se shumica e studentëve duartrokitën vendimin e ministrisë, një grusht mbështetësish të PD dhe LSI qëndruan përpara ministrisë, duke tentuar kështu përdorimin e protestës për përfitime politike.raport.tv/a.meta

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU