FOTOLAJM/ …. Si ishte pjesëmarrja qytetare në ceremoninë e Barack Obamës në krahasim me atë të Trump

Kjo foto e publikuar nga media amerikane PBS neës hour tregon edhe diferencën mes popullaritetit që gëzonte në vitin 2009 Presidenti Barack Obama… dhe popullaritetin që gëzon sot në po 20 janar  Presidenti i 45 i SHBA-ve Donald Trump.

FOTO flet vetë /java/a.k


 

 

 

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU