Fotografitë e papublikuara më parë, kur Lady Gaga pozonte në shtëpi

Fotografja Malgorzata Sanievska nuk e dinte se 19-vjeçarja që po fotografonte një ditë do të bëhej e famshme. Një set fotografishë artistike është publikuar së fundmi në internet, ndërsa bëhet fjalë për Lady Gaga-n. Fotot janë shkrepur në shtëpinë e prindërve të Gagas, në Nju Jork. Dikur ajo njihej me emrin e saj Stefani Germanotta dhe nuk ishte aspak e famshme.

160328101637-01-lady-gaga-restricted-super-169160328102116-05-lady-gaga-restricted-super-169160328101946-02-lady-gaga-restricted-super-169160328102053-04-lady-gaga-restricted-super-169160328102033-03-lady-gaga-restricted-super-169160328102201-07-lady-gaga-restricted-super-169160328102140-06-lady-gaga-restricted-super-169160328102238-09-lady-gaga-restricted-super-169160328102252-10-lady-gaga-restricted-super-169160328102402-12-lady-gaga-restricted-super-169160328102345-11-lady-gaga-restricted-super-169160328102416-13-lady-gaga-restricted-super-169160328102430-14-lady-gaga-restricted-super-169

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU