FOTO/ Rama: Restaurimi i Xhamisë Mbret në Berat, pjesë e zhvillimit të turizmit kulturor

Kryeministri Edi Rama ka nisur javën me disa fota nga restaurimi i Xhamisë Mbret në Berat.

Kreu i qeverisë thekson se kjo është pjesë e programit “Rrugët e Besimit” që mundeson restaurimin e objekteve të Kultit si pjesë e zhvillimit të Turizmit Kulturor.

“MIRËMËNGJES 😃

dhe me këto foto nga kantieri i restaurimit të Xhamisë Mbret në Berat, pjesë e programit “Rrugët e Besimit” që mundeson restaurimin e objekteve të Kultit si pjesë e zhvillimit të Turizmit Kulturor, ju uroj një javë të mbarë 👍”, shkruan Rama.

Fotografia e Edi RamaFotografia e Edi RamaFotografia e Edi RamaFotografia e Edi Rama

g.kosovari

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU