FOTO/ Protesta lakuriq për të treguar rreziqet e ndryshimeve klimaterike

Disa çiklistë kanë gjetur një mënyrë të veçantë për të ekspozuar rreziqet e ndryshimit të klimës. 

Ata kanë dalë lakuriq nëpër rrugët e Torontos, gjithashtu dhe disa janë fotografuar në Mexico City, Çikago, Kaliforni dhe Brighton, Angli si pjesë e udhëtimit botëror të “Naked Bike 2019”. 

Ngjarja mbahet çdo vit për të ndihmuar në zbulimin e rreziqeve të ndryshimeve klimatike. 

Në një njoftim të përkohshëm, një zyrtar i lartë qeveritar me qeverinë kanadeze tha se planet për të ndaluar plastikën me përdorim të vetëm mund të vihen në lëvizje që në fillim të vitit 2021. 

g.kosovari

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU