Festa e Pashkëve, radhë të gjata në Muriqan

Festa e Pashkëve shoqërohet edhe me ardhjen e emigrantëve të shumtë në Shqipëri, por edhe me qytetarë që dalin të festojnë jashtë kufijve të Shqipërisë .

Raportohet se në pikën kufitare doganore të Muriqanit, deri në orët e drekës kanë qarkulluar nëpër ketë pikë rreth 7000 qytetarë dhe mbi 2000 automjete, ndërkohë që me 12-13 mars ishin afro 3500 me 1145 automjete.

Pra, praktikisht kemi të bëjmë më një dyfishim të hyrje-daljeve nga vendi.

c.a

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU