Fatmir Limaj: Ja tre fushat ku mund te bashkëpunojnë Shqipëria dhe Kosova

 

Fatmir Limaj, i pyetur nga analisti MInxhozi te REal Story per tre prioritete bashkepunimi ka permendur se :Projekti i pare duhet te jete projekti i TAP, gazifikimi sepse duhet per cdo aspekt te jetes…Gazi eshte nje lende qe ndihmon realisht

I dyti duhet te jete bujqesia, sepse duhet te ngrihen tregje dhe shume gjera te tjera…

E treta eshte shkolla. Ende kemi shume probleme dhe nuk ndihmojme.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU