FAKSIMILE/ Si u përfshi vajza e Fahri Balliut dhe shoku i ngushtë i Shkëlzenit, në fabrikën e Gërdecit

Në fabrikën e vdekjes së Gërdecit, ka qenë e përfshirë edhe vajza e Fahri Balliut, e cila nuk u mor kurrë në pyetje nga ana e Prokurorisë.

Me poshte jane faksimilet e kompanise qe ndertoi fabriken e Gerdecit, ku vajza e Fari Balliut eshte aksionere 20 per qind.

Me pas, nje shkrese e gjenerealit ne Gerdec, qe ankohet se kjo kompani po prish objekte ushtarake pa leje.

Ne fund, nje shkrese qe provon se Rahman Selmanllari eshte perfaqësues i firmes amerikane qe do bejë demontimin.

Rrahmani eshte shoku i ngusht i Shkelzenit, dhe duket se kompania amerikane ishte thjeshte mbulese.(TemA)

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU