Elbasan/ Dëmtohen dy fidra, rreth 1 mijë familje pa energji elektrike

Rreth 1000 mijë familje në qarkun e Elbasanit kanë mbetur pa energji elektrike prej 3 ditësh për shkak të dëmtimit të dy Fidrave nga reshjet e dëborës. Për shkak të dëmtimit kanë mbetur pa energji elektrike fshatrat e Fidrit të parë: Orenjë, Ballgjin, Dranovicë, Floq, Funarëz, Kuturman, Gurakuq, Kostenje, Mexixë, Neshtë, Orenjë, Rinas, Rrapun, Zdrajshe dhe ato të Fidrit të 6: Lunik, Qarrishtq, Yljaf, Letem, Stebleve, Zabzun, Boric dhe Boravë. Një grup i madh specialistësh ka nisur punën për zgjidhjen e situatës./a.meta

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU