Edhe fëmija i parë i 2016 në Slloveni, një djalë shqiptar

Fëmija i parë i lindur në Slloveni në vitin 2016, është djalë. Ai është lindur në Kranj 45 minuta pas mesnatës dhe ka prindër shqiptarë.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU