Duam kokat zoti Lu!

Ambasadori Amerikan ne Tirane, Donald Lu, duke folur gjate nje konference me teme "Grantet per Fuqizimin e Demokracise", organizuar nga USAID./r/n/r/nAmerican Ambassador in Tirana, Donald Lu, speaks during a conference on the "Grants for Strengthening of Democracy" organized by USAID.

Nga Ylli Dylgjeri

Duam kokat zoti Lu!

Emrat i duam zoti Lu. Ashtu si lek-u i
ka dy anë, e rëndomë tek ne quhen
koka dhe pila. Edhe krimi ka dy anë. Shefi dhe ekzekutori. Publiku kërkon kokat. Flisni troç zoti Lu. Flisni për kokat. Meqë dole në publik ndryshe, gozhdoje padinë! Kujt i trembesh? Atëhere, kush janë kokat se pilat po dalin rrallë e më rrallë në sheshe?
Janë vështirësuar edhe dorëheqjet në këtë kohë. Edhe braktisja e pushtetit paraqet rrezik. Po e thatë pa emra, do na ndjekë pandëshkueshmëria dhe kokat do shpresojnë të bëhen shenjëtorë, martirë nuk bëhen.
Duam Kokat!
Alkaponen e kemi parë në filma. Alkaposhët vijojmë ti shohim në TV.
Emrat ju lutem.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU