(VIDEO) De Biasi video emocionuese: Tani Europa na shikon si të barabartë

Trajneri Gianni de Biasi ka publikuar në faqen e tij zyrtare në Facebook një video mjaft emocionuese që përmbledh historinë e Shqipërisë nga ngritja e flamurit në Vlorë, vitet e komunizmit, vitet ’90, lufta civile në 1997 dhe mbërritjen e kombëtares në Euro 2016, e cila mbyllet me fjalët “Tani Europa na shikon si të barabartë”.
ma.me

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU