Bibliotekës së “Filologjikut” i shtohen 90 tituj të rinj

Bibliotekës së Fakultetit të Histori-Filologjisë iu shtuan më shumë se 90 tituj të rinj librash.

Këto tituj librash ju dhuruan bibliotekës së Fakultetit të Histori-Filologjisë nga Ministria e Kulturës si vendosje e urave të bashkëpunimit mes këtyre dy institucioneve kaq të rëndësishme, që kanë synim të përbashkët edukimin e brezit të ri.

“Më shumë se për 90 titujt e librave, dhuruar Bibliotekës së Fakultetit të Histori-Filologjisë, e lumtur për vendosjen e urave të bashkëpunimit.

Sot, me studentë e pedagogë, me dëshirën për të dëgjuar dhe për të vijuar me projekte konkrete së bashku.

Ku ka vullnet, ka edhe zgjidhje”, shprehet ministrja e Kulturës Elva Margariti.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU