Basha: Policia e Ramës dhe rojet e Safet Gjicit po dhunojnë studentët!

Kreu i Partisë Demokratike nga një tryezë për lirinë e medias ka bërë thirrje policisë që të largohet nga fakultetet, pasi nuk e lejon ligji

Basha tha se policia është në shkelje të plotë të ligjit dhe ka dhunuar studentët. “Dua të dënoj këtë dhunë dhe të bëj një mesazh të qartë të gjithë policëve nga më i thjeshti tek Edi Rama” tha Basha.

Sipas Bashës, policia e shtetit dhe policia e Safet Gjicit, po dhunojnë studentët

“Polica nuk ka të drejtë të hyjë në universitet, përveç se në raste emergjente. Është një shkelje flagrantë e lirisë për të protestuar, por në shkelje të ligjit Edi Rama po përdor dhunë policore të kombinuar me policinë e Safet Gjicit. Sot shteti është shteti privat i Ramës. Dua të dënoj këtë dhunë dhe të bëj një mesazh të qartë të gjithë policëve nga më i thjeshti tek Edi Rama”, u shpreh Basha.

a.cupaj

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU