Ambasada e Holandës: Procesi i Vetting-ut në Shqipëri, mjaft unik për rajonin

Ambasada e Holandes eshte shprehur per vendimin e parlamentit te vendit te vet, por edhe per hapat e fundit te Shqiperise.

Disa hapa te merren para Hapjes se negociatave, ka thene ajo. Do mbeshtesim Shqiperine ne te ardhmen.

“Vleresojme hapat e ndermarre ne Gjyqesor. Vetting-u eshte proces shume unik per rajonin”. Ambasada ka reaguar dhe per aspekte te votimit te fundit ne parlamentin e vet dhe eshte shprehur se Holanda eshte per integrimin e Ballkanit Perendimor.

Parlamenti holandez, sot, miratoi nje mocion per moshapjen e negociatave me Shqiperine.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU