Ambasada amerikane: Ja cilët nxënës përfitojnë një vit në SHBA pa pagesë

Nje mundesi e mire per gjithe ata te lindur nga 1 janari 2002 deri më 15 korrik 2004, e qe jane me rzultate te mira ne mesime. Ambasada amerikane njofton sot se keta nxenes mund te perfitojne nga programi YES.

“Ky program u ofron nxënësve të shkollave të mesme në Shqipëri mundësinë për të jetuar me një familje amerikane dhe për të studiuar në një shkollë të mesme në Shtetet e Bashkuara për një vit — pa pagesë”- njofton amabsada.

Njoftimi i ambasades

Jeni në klasën e 10-të ose të 11-të në shkollë të mesme? Keni rezultate të mira në shkollë? Jeni lindur nga 1 janari 2002 deri më 15 korrik 2004? Programi YES, financuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit, u ofron nxënësve të shkollave të mesme në Shqipëri mundësinë për të jetuar me një familje amerikane dhe për të studiuar në një shkollë të mesme në Shtetet e Bashkuara për një vit — pa pagesë! Mësoni se si mund të aplikoni 👉 https://goo.gl/h4XB9m

ma.me

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU