90 qytetarë gati për të zëvendësuar PD-në në komisionet zgjedhore

Në mbledhjen e sotme të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve u debatua për emërimin e 90 komisionerëve rezervë që do të zëvendësojnë përfaqësuesit e opozitës në rast bojkoti të tyre.

Janë gjithsej 213 qytetarë që kanë aplikuar për komisionerë. 13 prej tyre rezultojnë të jenë ish-komisionerë.

Përfaqësuesit e opozitës në KQZ shprehen se shumica e këtyre qytetarëve janë anëtarë e militantë të majtë. KQZ miratoi emërimin e komisionerëve rezervë me 4 vota pro dhe 2 kundër. /b.d

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU