Tifozët e veçantë/ Nusja me dhëndrin në stadium natën e martesës

Një nuse në Minnesota përfundoi ditën e dasmës në një mënyrë që do të bëjë krenar klubin e Hokeyt të këtij vendi.

Pikërisht në ditën e dasmës, ata kanë marrë pjesë në një lojë hokej dhe duke shijuar një hamburger në shkallët e stadiumit.

Tifozët Erica Skuta dhe Lewis Blake morën pjesë në një të së shtunës mbrëma kundër Dallas Stars.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU